Sekitar My Farewell – GP SS

Published September 25, 2014 by Qiss FendiYana

Sedih sebenarnya nak tinggalkan SS…. uhuksss….

Tapi demi mengejar yang satu ni, sanggup aku tinggalkan segalanya… Lagipun keputusan untuk pergi ni aku buat time byk peristiwa perit yang menyebabkan aku jadi BULAT jugak nak lupakan segalanya… syuuuhhh… pergila kau jauh jauh….

yang best Farewell kali ni diadakan serentak dgn My birthday date… tu yang jadi makin happening… joms nikmati bersama…

Time nk bagi ucapan pperpisahan, mmg wa dh budget nk buat brutal habisla… tetiba sampai kat ayat “tq to friends yg sudi share suka duka di SS dan yg pernah bagi tumpang bahu untuk saya mengadu uwaaaaa…” sentap plak!

nasib baik x der org snap pic..kalu x mmg wa tepek bubur durian kat muka la…malu siot!!!

2014-09-12 08.35.12-2

2014-09-12 08.35.12-3

2014-09-12 08.35.12-4

2014-09-12 08.35.14-1

2014-09-12 08.35.14-2

2014-09-12 08.35.14-3

2014-09-12 08.35.14-4

2014-09-12 08.35.16-1

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: